Mijn lijst met blogs

woensdag 27 augustus 2014

KlosjeskastjeNet binnen, vers van de pers! De houtbewerker die ook voor Hartendief de miniatuur quiltwinkel en de quilthuisjes maakt, heeft weer iets nieuws gemaakt. Het eerste exemplaar van het kastje heb ik net opgehaald en is vanaf nu te bestellen via de webwinkel.

Dit handgemaakte garenkastje is decoratief en handig. De afmeting is 35 cm breed en 32 cm hoog. In één oogopslag zie je de kleuren quiltgaren en je hebt meteen een vaste plek voor schaar, vingerhoed en potloden.

Het kastje is voor 20 euro af te halen in het atelier, opsturen kan ook maar dan komt er 6,75 bij voor versturen met pakketpost (op de website staat de prijs 24 euro, + de standaard verzendkosten van 2,75 = 26,75)  Naar de website, klik hier

Ga je naar de tentoonstelling in Arnhem op donderdag, vrijdag of zaterdag, dan kan ik er eentje voor je meenemen en betaal je maar 20 euro. Wel vooraf mij een mailtje (klik) sturen, dan reserveer ik er één voor je.

5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Klopt de prijs nu wel? je zegt in je stukje 20 euro en in de webwinkel staat 24 euro?????

Anja.M zei

Zo leuk ! jammer dat ik niet in de buurt woon.
Ja die prijs had ik ook gezien Jeannet.
Quilt groetjes Anja.

Atelier Hartendief zei

Hoi Jeannet,

Het klopt, de prijs is bij afhalen in atelier of beurs 20 euro
Bestel je het via de webwinkel dan kost het 6,75 extra voor het verzenden met pakketpost, dat is 24 euro + 2,75 standaard verzendkosten = 26,75

Groetjes Marijke

Sis Voorn zei

Het is leuheuk....ik kom vast eens in je richting ;))
Nu nog meer reden !

Bernadette van gils zei

wat een leuk kastje maar helaas mijn quiltpotje is even leeg dus wie weet als ik weer wat gespaard heb
groetjes
Bernadette