Mijn lijst met blogs

woensdag 13 augustus 2014

Volgend jaar gaan we in de zomer op vakantie ;-)Als je nu naar buiten kijkt kun je het je niet voorstellen maar na een week met heel veel regen, lange broeken aan en alles nat zijn we vanuit iets onder Parijs gisteren naar huis gekomen. We hadden geen zin meer in kamperen en gaan volgend jaar in de zomer ;-)

Vandaag gaan we dus wassen, de voortent drogen en opruimen!


5 opmerkingen:

Willy zei

Oeps, ik zie meer water dan gras. Ik heb nog nooit gekampeerd en het lijkt me zo leuk, maar zo niet. Zo sneu vind ik dat.

Anoniem zei

Om te kamperen gingen we vroeger altijd naar Frankrijk. Mooi weer verzekerd, maar dat is nu niet meer zo. Ik heb al van verschillende mensen gelezen en gehoord dat het geen mooi weer was daar. Zo jammer. En dan is kamperen echt geen lolletje. Maar toch een fijn weekend! Groetjes Wilma

Marguerite zei

Ohh wat erg! Wij zijn gewoon in Friesland gebleven en hebben super weer gehad. Vroeger ging je naar het buitenland voor het mooie weer maar tegenwoordig weet je het gewoon niet meer. Hoop voor je dat we hier nog een paar zonnige dagen krijgen anders ben je je vakantie echt meteen vergeten.

Sis Voorn zei

Wat zonde van jullie vakantie :(

Rian zei

wat sneu voor jullie. Wij zijn net terug van 2 weken Vaassen en hebben het supergehad. Wel af en toe een buitje, maar gelukkig niet zo erg als op jullie foto.