Mijn lijst met blogs

zaterdag 20 juni 2020

Quilt mee met de Quiltzusjes



Wij, de quiltzusjes Hanneke van Quiltshop Vlijtig Liesje en Marijke van Atelier Hartendief, starten samen een nieuw project. 
Met elk kwartaal een workshoppakket, een thuis-cursus quilten!

Je kunt er zelf thuis, of samen met je vriendinnen mee aan de slag. Zo kun je een workshop volgen in je eigen omgeving en je quiltvaardigheden uitbreiden. Je kunt ook meedoen omdat het gewoon leuk is.

Het is geschikt voor quilters met weinig ervaring, maar ook interessant voor mensen die al een tijdje quilten. Je wordt uitgedaagd met een workshop, en er een leerzame middag mee aan de slag.




We beginnen met een handige map, waarin je alles kunt verzamelen. En dan?
Vier keer per jaar, maken wij een verrassende brievenbusbox voor je. In de box zit:
een deel van de basisinformatie over patchwork en quilten
techniekkaarten met een stap-voor-stap uitleg voor lastige klusjes.
een workshop pakket, je kunt meteen aan de slag
natuurlijk zit er ook een ‘stoffige’ verrassing van ons in.
Op deze manier kun je alles bij elkaar bewaren, het groeit uit tot een handig naslagwerk. Na 8 keer heb je je naslagwerk compleet.

Je kunt meteen aan de slag en maakt wat leuks met het materiaal uit de box. Elke box heeft een thema. Een aantal voorbeelden zijn appliceren, stitchery, quilt as you go, mooie puntjes, ronde vormen en basistechnieken voor werken met de hand en naaimachine.

Een halfjaar lang meedoen met ‘Quilten met de zusjes’ (twee kwartaalpakketten) kost 62,50. Schrijf je je nu in voor deelname van het eerste halfjaar, dan ontvang je de luxe quiltzusjes-verzamelmap er gratis bij!

Geef je je nu in de voorinschrijving op, dan ontvang je een ‘stoffige’ verrassing. Dan kunnen wij een inschatting maken van het aantal deelnemers en hoeveel mappen we kunnen bestellen. Op tijd opgeven is voor jou zeker zijn om mee kunnen doen!

Naar de website van Hartendief voor meer informatie  KLIK





Geen opmerkingen: