Mijn lijst met blogs

vrijdag 8 november 2019

Weer een nieuwe Klossiedag gepland!De dag staat al vast, de Klossiedag in 2020 is op 18 april, in het dorpshuis in Almen! Vorig jaar ben ik met het Klossie 'on tour' geweest, ik weer niet of ik dat weer kan doen, maar deze dag staat al in de planning!

Het wordt weer een hele gezellige dag met diverse workshops, twee winkeltjes, de hele dag verwend worden met koffie, thee en een heerlijke lunch en natuurlijk ga je naar huis met een goodiebag met de nieuwste Klossie!

Wanneer je je nu al opgeeft voor de Klossie verwendag op zaterdag 18 april in Almen, weet je zeker dat een plaatsje voor jou is gereserveerd en heb je als eerst de keuze voor de workshops!

Wat gaan we doen? We gaan niet borduren, maar patchen of ????  Er zijn diverse workshops en een verrassingsworkshop waar je uit kunt kiezen, een interessante lezing en je wordt gedurende de dag verzorgd met koffie met wat lekkers, thee en een heerlijke lunch. Je gaat natuurlijk naar huis met een 'stoffige' Goodiebag, inclusief de nieuwste Klossie!

Deze dag is Dorry, van Quilt-it&Dotty te gast. Ze komt vertellen over antieke quilts en neemt die natuurlijk ook mee om aan jullie te laten zien. Jullie snappen het vast, nog niet alles is al rond, ik kom met meer informatie als de afspraken rond zijn.

De inloop is vanaf 10 uur en we gaan door tot ongeveer 15 uur. Wanneer de workshops bekend zijn stuur ik je een e-mail zodat je als één van de eersten kunt kiezen.

Kom je ook?

Geen opmerkingen: