Mijn lijst met blogs

zondag 27 september 2015

Maak je deel uit van een leuke groep quilters?Wat was het een lekker weekend, schitterend weer! Nog even een foto van Dora van afgelopen zomer. Wel wennen zonder hond, de hele dag door wordt ik er nog mee geconfronteerd. Geen geblaf als de bel gaat, waar laat je je plakje worst wat over is en geen schaduw meer achter mij aan wanneer ik op sta en ergens anders in het huis heen ga, niemand hoeven vragen de hond uit te laten als je weg gaat.....
Het zal wel wennen

Nu heel wat anders, een verzoekje
Voor een stukje in een tijdschrift ben ik op zoek naar een groepje quiltsters die regelmatig een gezellige Bee samen hebben, dames die regelmatig bij elkaar komen om te quilten. Daar moet natuurlijk wel een leuk verhaal aan zitten, bij voorbeeld hoe je bij elkaar bent gekomen of misschien heb je wel iets heel leuks met elkaar meegemaakt.

Maak je deel uit van zo'n groepje en wil je meewerken aan dit artikel, stuur mij dan een e-mail. Schrijf in het kort je verhaal, voeg eventueel een foto erbij. Het groepje met het leukste verhaal selecteer ik voor het artikel. Wel zou ik wanneer het in het tijdschrift komt, er een leuke foto van de groep er bij willen plaatsen.

Ben benieuwd naar de reacties ;-)

3 opmerkingen:

Marguerite zei

Dat moet wel lukken denk ik!

Knutselpret zei

mooie hond !!!

Rya, Rotterdam zei

Het zal inderdaad wel wennen zonder Dora, maar het kost tijd en heel veel momenten gemis en leegte..... maar heus het went.