Mijn lijst met blogs

dinsdag 13 augustus 2013

Het leukste werk
Het laatste klusje met mijn BOM "Aan de kust" is het quiltwerk. Omdat ik het vrij doorquilt is dat heel leuk en afwisselend om te doen. Golven, lichtstralen, sierrandjes, contourquilten, eigenlijk gaat het vanzelf, het hangt gewoon af van het blok. Met de beschrijving van de quilt ben ik gisteren ook goed opgeschoten, het algemene deel, het beschrijven van de verschillende appliquatietechnieken is al af.

De reacties die ik krijg zijn erg leuk, en nog nooit had ik zoveel aanmeldingen bij een BOM ! Gelukkig zijn de stoffen al geleverd, binnenkort kan ik pakketjes gaan maken. Onze twee dochters willen mij daar graag bij helpen, als scholier / student willen zij wel wat bijverdienen ;-)

Bij het project organiseer ik ook Bee's. Die op 5 oktober is al bijna vol, daarom plan ik een nieuwe datum voor een tweede Bee. Op verzoek doe ik dit op een andere dag, deze keer op een donderdagmiddag, op 21 november van 13 - 15.30 uur. De Bee's bij dit project zijn gratis wanneer je met deze BOM meedoet. Heb je je niet opgegeven omdat je 5 oktober niet kon komen of wil je info over deze BOM, stuur mij dan een email

4 opmerkingen:

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Wat ontzettend leuk, het is ook zo'n leuke BOM.
Van harte gegund en leuk dat er zoveel aanmeldingen zijn.
groetjes
Wietske

Saskia Smit zei

De stralen van de vuurtoren zijn erg leuk.

Anja.M zei

Hij is erg leuk Marijke.
Quilt groetjes Anja.

Knutselpret zei

heel erg mooi zeg en een leuke blog ben hier al vaker geweest maar nu als volger :0 bijna 200 wow !!