Mijn lijst met blogs

dinsdag 2 oktober 2012

De eerste vliegt uit

Onze oudste dochter studeert sinds kort in Utrecht. Niet dichterbij natuurlijk want studeren doe je niet vanuit thuis! Ze geniet volop van alles wat het studentenleven met zich meebrengt, is bij een vereniging gegaan en heeft heel veel nieuwe mensen ontmoet. Voordeel hiervan is dat ze nu al een kamer heeft. Peperduur, 300 euro voor 12 m2, maar een héél gezellig studentenhuis met 4 jongens en 3 meiden.


Vandaag kunnen mijn spullen wel gebracht hoor pap.......
Ja het gaat nu echt gebeuren, onze oudste vliegt uit!

4 opmerkingen:

Nanske zei

Ik kan me voorstellen dat dit wel wat dubbele gevoelens geeft...
Maar het is een stap vooruit en in de goede richting,he.
Veel succes met de studie...groetjes.

Marloeskreatief zei

leuk voor haar ,en het went best snel voor moeders hoor kan je ook eens lekker bij haar aanwippen ,sterkte met nieuwe situatie gr marloeskreatief

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Zo spannend en zo leuk, de eerste de deur uit. O, ik kan het me nog zo goed herinneren. Heel gezond voor de jeugd en voor de ouders. Wij vertelden hun wel altijd dat ze dag en nacht een beroep op ons konden doen, en dat gebeurde dan ook wel eens (nog wel hoor) Maar jullie kennende zal dat bij jullie geen enkel probleem zijn.

succes met wennen enne je moet maar zo denken: de grootste loonsverhoging voel je in je portemonnee als de laatste zijn studie afgerond heeft. Dan kun je pas lekker sparen, nu nog even niet.

groetjes

Wietske

marga zei

Ja ja kleine kinderen worden groot.
Onze dochter heeft gisteren haar proefschrift verdedigd en met succes maar is ook begonnen in Nijmegen aan de Uni.
De prijzen van de kamers zijn nog niet veranderd blijkt nu maar ik hoop ook voor jullie dochter dat het gaat lukken met een goed eindresultaat.
Groeten
Marga