Mijn lijst met blogs

dinsdag 17 januari 2012

Nieuwe BOM, Kus de Kikker !

In maart start er weer een nieuwe BOM (blok van de maand met de titel "Kus de kikker"
Bij dit blok van de maand ontvangt je in 6 maanden, het materiaal en de beschrijving van de top van de quilt. Iedere maand worden er één deel van de quilt opgestuurd (in totaal 6) Het zijn geen blokken, maar stroken, verschillende horizontale banen van de quilt. In de laatste maand de stof voor de tussenstroken en de rand.

De quilt heeft als thema de waterkant, er zitten 5 delen in met elk een thema, samen vormt het één geheel. Op de foto is deel 1 van de quilt te zien. Meer verklap ik niet want het is een verrassingsquilt. Na het versturen plaats ik de foto van de quilt met de tot dan toe verschenen blokken op mijn website en dit blog. De afmeting van de uiteindelijke quilt is ongeveer 85 x 110 cm.Voor het maken van deze quilt is het wel noodzakelijk ervaring met applicatie te hebben. De gebruikte technieken worden in deze beschrijving in het kort uitgelegd. Voor het afwerken van de quilt moet je beschikken over enige quiltervaring (het doorquilten en afwerken van de quilt en maken van een tunnel om de quilt op te hangen).

Bij Atelier Hartendief kun je een workshop applicatie volgen. Drie applicatietechnieken komen daarin aan de orde, appliqueren met flisofix, freezerpaper en dubbelzijdig appliqueren. Deze quilt  heeft een diepte (3D) effect. Wanneer je meedoet aan deze BOM, krijgt je 7,50 korting op de workshop (geen 22,50 maar 15 euro).

Meedoen kost 16,50 per maand, voor deelneemsters in het buitenland 18,50.
Betaal je in één keer, dan krijg je korting.

Binnenkort plaats in informatie over de nieuwe BOM op mijn website, dit is de vooraankondiging. Inschrijven voor Kus de Kikker kan al wel, klik dan hier of ga naar de websiteDit is een schematische afbeelding van de quilt

2 opmerkingen:

janneke zei

prachtig marijke, ik kijk er nu al naar uit

gr janneke

Nanske zei

Oooooo LA laaaaaa...;-)
Quelle surprise!!!!!!!!!!!
Dit word super!!!
Hier nog een fan...;-)