Mijn lijst met blogs

vrijdag 11 november 2011

Verloting "Born to quilt"agenda

Op 1 december verloot ik onder de volgsters van mijn blog een "Born to Quilt"agenda. Het is een enige agenda ter waarde van € 17,50. Ik vraag je naam en adres te mailen omdat bij de vorige verloting ik 2 van de 4 stoffenpakketjes niet kon verturen. Wanneer die winnaressen zich voor 1 december niet melden, verloot is die pakketjes ook onder de inzenders.

Wat moet je doen? Je wanneer je dat nog niet hebt gedaan aanmelden op mijn blog, en mij een email sturen met je naam en adres via contact , te vinden bij mijn profiel.

Vandaag heb ik ook de Secret Santa lootjes getrokken en verstuurd. Ik hoop dat er leuke verrassingen verstuurd gaan worden!

Vandaag heb ik ook weer les gegeven in mijn nieuwe atelier. Heerlijk om in die ruimte de quiltsters te ontvangen! Ook kreeg ik vandaag 20 rollen Shadowplay quiltstof van Maywood binnen. Het zijn prachtige warme kleuren, hier  te vinden bij de serie 513. De stoffen heb ik ingekocht voor mijn nieuwe blok van de maand, die ik in januari hoop te starten. Op de foto zie je een deel van die stoffen.
Omdat ik voldoende heb ingekocht zijn de stoffen ook via de webwinkel te koop vanaf 10 cm hele breedte.

6 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Mooie stofjes ! groeten van liesbeth

Terray zei

Hoi Marijke,

Ik wil graag meedingen naar je verloting voor die prachtige born to Quilt agenda, maar als het goed is heb je mijn adres ;-)

Wat leuk dat je in januari weer gaat starten met een bom, je maakt me nieuwsgierig!
Succes met de secret santa

Groetjes
Tertia

carine zei

Ik wil zeker graag meedoen , stuur je mijn adres door . Mooie gedachte om dit te doen;;; groetjes uit het Brugse en tot weldra.... (patchworkstar) Carine

Gea zei

Ook ik wil wel meedingen voor die mooie agenda
Ik heb je vanmiddag mijn adres gestuurd en moe zo nog een mailtje van jou beantwoorden dus zet ik er wel in dat ik meedoe aan de verloting
Mooie stoffen misschien kan ik ze volgende maand bekijken
Groetjes Gea

Annemarie zei

Ik wil graag meedoen aan de verloting voor de mooie agenda. Mijn adresgegegens heb ik naaar je gemaild. In je webwinkel staan prachtige stofjes. Ben erg nieuwschierig naar het nieuwe blok van de maand. groetjes, Annemarie

Jeanneke zei

Je hebt iets heel moois te verloten, Marijke! Ik doe graag mee.
Mijn adres zal ik je mailen.
Groetjes!

Jeanneke.