Mijn lijst met blogs

vrijdag 14 oktober 2011

Het atelier is bijna klaar !Vorig weekend was ik bezig met mijn stitchery engel, ik ben er uit hoor. Het advies van jullie was overduidelijk, het wordt het ruitje! De tijd ontbreekt nu alleen om het af te maken, want we zijn razend druk met de afwerking van het atelier. De schilder is klaar, dit weekend wordt de vloer gelegd  en worden de kasten en het werkblad in elkaar gezet.


De blauwe-grijze wand is gelukkig de goede kleur geworden, toen de verf nog nat was, was de kleur wel erg blauw. Mijn man, die grote twijfels over de kleur had, vertelde aan iedereen dat het een jongetje wordt ;-)

Ik houd jullie op de hoogte van de inrichting van het atelier. Volgende week en de week erna, wil ik open dagen organiseren zodat wanneer jullie in de buurt wonen of zijn (herfstvakantie) jullie een kijkje in het atelier kunnen nemen. En Carine, de tafels en stoelen die ik bij Maison du Monde heb besteld zijn keurig vorige week afgeleverd en staan nu opgeslagen bij de buurman !

5 opmerkingen:

Tineke Machiela zei

het ziet er al prachtig uit:)
een fijn weekend succes met je engeltje....

Liesbeth Wessels zei

Het wordt mooi ! Wanneer open huis ? groeten van liesbeth

Heleni zei

Dit wordt prachtig. Heerlijk zo'n atelier.
Succes met de inrichting. Ik ben zeer benieuwd.

groet Heleni

Carin zei

Zoooo dat ziet er prachtig uit !! Heb je die blauw/grijze kleur laten mengen of is het een kant en klaar nummer?
Wij zijn naleijk ook nog steeds op zoek naar een mooie oud engelse blauw/grijze kleur

Our Songline zei

Hallo Marijke,
Leuk dat het zo opschiet, ziet er al mooi uit. Het wordt vast een prachtig atelier. Wie had dat kunnen denken toen wij jaren geleden met quilten begonnen.
Dank nog voor je lieve beterschapskaartje.
Hartelijke groetjes
Inge