Mijn lijst met blogs

donderdag 16 mei 2019

Klossie on TourGisteren is ook de Klossiedag in Dokkum rond gekomen!

We gaan nu naar 4 plaatsen in het land, naar Rijpwetering in Zuid Holland, bij Quilt it & Dotty in Overloon in Noord Brabant, naar Sleen in Drenthe en samen met de Quiltkoffer in Dokkum in Friesland.

Een Klossiedag is een echte verwendag. Je kunt aan de slag met de Twinkle Twinkle quilt, die in mei is gestart, maar ook werken aan de Lily quilt als je daar nog mee bezig bent. Beide quilts zijn er als voorbeeld.

En doe je een geen van deze projecten mee maar lijkt zo’n dag jou leuk, neem dan gerust je andere quiltwerk mee! Je kunt tips krijgen over de technieken die in de challenges worden gebruikt en inspiratie opdoen van anderen.

Tussendoor is er tijd genoeg om te winkelen en alle locaties zijn rolstoeltoegankelijk of rolstoelvriendelijk en er zijn veel gratis parkeermogelijkheden. Het wordt gewoon een supergezellige verwendag!

De hele dag is er koffie, thee met wat lekkers en een heerlijke lunch! We starten 10.30 uur (inloop vanaf 10 uur) en gaan door tot ongeveer 15 uur. De kosten voor deze dag, inclusief een leuke goodiebag en een Klossie naar keuze zijn € 47,50

Kom je ook?
meer info en opgeven, klik hier

Geen opmerkingen: