Mijn lijst met blogs

donderdag 18 augustus 2016

We zijn een beetje bij met verzendenWat een klus is dat, het versturen van de Klossies! Gelukkig zijn er in de familie studenten die mij willen helpen. De dochters, schoonzoon  en neef zitten om de beurt aan de keukentafel voor het inpakken van dozen en enveloppen. Ook de materiaal pakketten zijn populair, dan kun je zo aan de slag met de patronen!

En wat een lieve reacties hebben we weer gekregen, dat stimuleert om verder te gaan. Aan het volgende deel wordt ook al weer gewerkt, dat thema zal harten zijn (dat heb je met Hartendief ;-) en komt als het lukt voor Valentijnsdag uit.

En wil je materiaalpakketten bestellen of heb je deel 1 gemist? klik hier

3 opmerkingen:

Dientje zei

Het Klossie zag er super uit. Succes met de volgende.
Groet,
Dientje

Floor zei

Heb natuurlijk Het Klossie weer gekocht.
Het is een leuk, fleurig en vernieuwend quiltblad, maar wat ik jammer vind - en eigenlijk had verwacht dat het met nummer 2 anders zou zijn - er staat best wel weinig tekst in.
Ik ben zo klaar met lezen.
Nu ook nog die pagina grote advertenties, dat vind ik jammer.
Zou het leuk vinden als in nummer 3 meer rubrieken kwamen en meer tekst zodat het een echt leesblad wordt i.p.v. een kijkblad.
Verder niets dan lof hoor, het is prachtig uitgevoerd.

Atelier Hartendief zei

Dank je Floor, voor je complimenten.
We krijgen heel veel reacties, sommigen zijn tegengesteld. De een wil meer lezen, de ander meer over quilten. De een vind het een te makkelijk blad, de ander is daar juist blij mee. De advertenties zijn noodzakelijk om het blad te kunnen drukken, we hebben juist gekozen voor enkele paginagrote advertenties, en geen volle pagina's met kleine advertenties die je al zo veel ziet, volgens mij valt het aantal nog wel mee.
We doen ons best een mooi blad te maken en er veel inspiratie door te geven.
Groetjes Marijke