Mijn lijst met blogs

donderdag 10 oktober 2013

Blij verrast en heel verbaasdEen tijdje geleden heb ik een aantal kranten in de regio een persbericht gestuurd over de creatieve middag die ik samen met Simone de Jong van Soed Idee organiseer op 19 oktober,  inclusief heldere tekst en leuke foto! Tot mijn verrassing is er een stukje in diverse kranten geplaatst.

Wat mij dan wel weer opvalt is dat er in de stentor een foto bij is gezet met verfkwasten, zie hier, en dat de tekst in 2 kranten op dezelfde creatieve wijze is aangepast. Van atelier Hartendief is quiltwerkplaats Hartendief gemaakt en Soed Idee (dat moet haast wel verkeerd geschreven zijn ;-) is Goed idee geworden!

Maakt allemaal niet uit, er is aandacht aan gegeven, adres en tijden kloppen gelukkig.
Zin om langs te komen? Wil je alleen de winkeltjes bezoeken van Hartendief en Soed Idee en kijken hoe Jopis Dromenquilt zich presenteert, kom dan gerust langs tussen 13 en 17 uur, de toegang is gratis

Wil je meedoen met de workshop en zo'n leuk speldenkussen maken, geef je dan vooraf op. De kosten voor de workshop zijn 17,50 inclusief het materiaal, 2x koffie of thee en een heerlijke Almense Bolus
Opgeven kan hier
1 opmerking:

Marjolein Ztm zei

Oh, bekend dat persbericht verhaspelen. Heb ik ook gehad. Stuurde een persbericht over een nieuwe bee naar 3 verschillende kranten en alle 3 maakte ze er iets anders van. Het verwonderde mij dat het toch blijkbaar gelezen werd, want er werd wel door quiltsters op gereageerd.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer