Mijn lijst met blogs

woensdag 12 september 2012

Tentoonstelling Deventer

De tentoonstelling in Deventer was weer geslaagd. Wat hingen er veel mooie quilts en wat was het gezellig om daar met Hartendief te staan. Het was ook erg leuk om zoveel bekende gezichten te zien van de cursussen en workshops en open dagen van Hartendief. Gisteren hebben we foto's gemaakt, in de drukte waren we dat bijna vergeten. Marjolein had geen college en kon een dagje met mij mee. Op alle dagen had ik gelukkig hulp, maandag van Tertia en dinsdag van Stien, ook erg gezellig (je moet toch tussendoor wat te kletsen hebben ;-)Als afsluiting verloot ik zondag a16 september het panel, Äll creations", de blauwe te zien in het hoekje op de bovenste foto met de ark erop. Zin om aan de loterij mee te doen? Stuur mij dan een email met je naam en adres voor het versturen.. Iedere blogvolgster en facebook volger mag meedoen, voor elke 20 deelneemsters aan de loterij verloot ik een panel.

 En dan nu opruimen en alles klaarzetten voor de open dag. Zaterdag 15 september is er van 13 - 16 uur open huis bij Atelier Hartendief, zie mijn website

8 opmerkingen:

Marloeskreatief zei

Nartuurlijke wil ik graag mee doen met jouw leuke loterijtjes Gr. Marloeskreatief

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Goh, wat heb jij een prachtige dochter.
Leuk dat ze is mee geweest. Ik zie je zaterdag om de klosjes op te halen en even te genieten van je open dag. We zijn onderweg naar familie en het zal wel aan het einde van de middag zijn.

enne, natuurlijk doe ik graag mee.

sterkte met opruimen en weer klaarzetten

groetjes

Wietske

Marguerite zei

Ik heb de folder gezien van de tentoonstelling in Deventer. Oh wat moeten jullie genoten hebben en er dan ook nog met je eigen spullen tussen te mogen staan. super toch!!
Wat lief dat je zomaar een panel verloot, ik doe graag mee dat snap je natuurlijk.
Groetjes Marguerite

Terray zei

Hoi Marijke,

Ik heb zeker genoten afgelopen maandag. Was voor mij echt een dagje uit. Je had een mooie stand, met leuke spulletjes en stofjes. Leuk om je dochter in de stand te zien.
Succes met je open huis zaterdag. Mij zie 13 oktober weer en ik heb er nu al heel veel zin in.

Groetjes
Tertia

verbreea zei

hoi marijke,
gezellig om samen met je dochter een stand te "bemannen". De stand ziet er erg leuk uit. Ik doe graag mee voor het panel, ik vind het heel erg mooi.
fijne dag
ada

joke leijenaar zei

Heb geen eigen blog maar volg div bloggers ook die van jou.
Waag een gokje voor die mooie panel.

Groetje joke leijenaar

Elly zei

Ook ik wil graag meedoen met je loterij.

Kiekplaotiesenzo zei

Jaaaaa... Hier wil ik ook graag in mee loten! Dus nu weer een ;open dag; in het vooruitzicht, drukke dagen voor je. groetjes, Diny