Mijn lijst met blogs

vrijdag 16 mei 2014

Atelier Hartendief bestaat 5 jaar!


Atelier Hartendief bestaat 5 jaar!   

Daarom wordt op zaterdag 13 september 2014 door Atelier Hartendief een creatieve middag georganiseerd. Het is van 12.30 – 16 uur in het dorpshuis “Ons Huis” aan de Dorpsstraat 37 in Almen.

Zin om een kijkje te nemen en creatieve ideeën op doen? De toegang is gratis.
Het winkeltje van Atelier Hartendief is natuurlijk ook aanwezig.

Tijdens deze middag kun je meedoen aan een verrassingsworkshop, deze start om 14 uur.

Wat we gaan doen? Dat is bij een verrassingsworkshop natuurlijk een verrassing! Wel kan ik verklappen dat je kunt kiezen tussen 2 thema’s. Je ontvangt één van deze twee leuke tasjes, Aan de tasjes kun je zien waar wat je gaat maken mee te maken heeft, verder verklappen we niets.

Doe je mee aan de workshop, dan krijg je natuurlijk koffie of thee met wat lekkers erbij. Kom je samen met iemand die een andere workshop wil doen? Dat is geen probleem, aan alle tafels worden beide thema’s uitgelegd.

Wil je meedoen aan een workshop, dan moet je je wel vooraf opgeven en het thema aangeven wat je wilt doen. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer op tijd. De kosten zijn 17,50 inclusief materiaal, koffie en thee met wat lekkers. Vooraf ontvang je nog extra info over wat je moet meenemen. Opgeven kan via de website, klik hier

Workshop "la Provence"
Workshop "Kerst"


1 opmerking: