Mijn lijst met blogs

dinsdag 24 juli 2018

Bee bij Hartendief


Zin in een uitje met je quiltbee of vriendinnengroep? Dit kan worden georganiseerd in het nieuwe atelier van Hartendief! Het atelier is vanaf september op meer dagdelen open en vanaf nu kun je een datum prikken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 5-15 personen, bij grotere groepen kan het worden georganiseerd op een andere locatie in het dorp.

Een Bee van een dagdeel kan worden georganiseerd, bv van 10 – 12.30 uur of van 13 – 15.30 uur. Iedereen werkt aan eigen werk wat door de deelneemsters wordt meegenomen. Er is wat lekkers bij de koffie of thee en je ontvangt bij vertrek een “stoffige”verrassing. Kosten voor dit dagdeel zijn 17,50 pp.

Er is meer mogelijk, bij voorbeeld een Bee van een hele dag met heerlijke lunch of een Bee gecombineerd met een high tea of wat denk je van een verrassingsworkshop inclusief materiaal? De extra kosten zijn afhankelijk van de activiteit en de grootte van de groep. In overleg kunnen we hier vooraf afspraken over maken. Meer informatie kun je ontvangen via contact (klik).


Geen opmerkingen: