Mijn lijst met blogs

zondag 23 oktober 2016

De Prinses op de Erwt
Naast het quiltmagazine “Het Klossie” dat 2x per jaar verschijnt is er nu ook een patroon van de quilt, “de Prinses op de Erwt” te koop. Van de quilt kun je een wandquilt of een dekentje maken.

Voor dit patroon hebben we gekozen voor het sprookje van de prinses op de erwt. Het is een prachtig verhaal over een meisje dat eigenlijk alle schijn tegen zich heeft, maar uiteindelijk toch ware liefde vindt met haar prins op het witte paard. Een verhaal dat alle elementen van een klassiek sprookje in zich heeft en vooral meisjes erg zal aanspreken. Het verhaal is omgetoverd  in een lieve en vrolijke quilt, die prachtig in een meisjeskamer zal staan.

Daarnaast hebben we een mooi boekje gemaakt waarin het begeleidende gedichtje te vinden is, dat hopelijk vaak voorgelezen zal worden. Wat is er nou mooier dan een gedichtje voorlezen aan een kind, terwijl aan de muur een prachtige quilt hangt die het verhaal uitbeeldt?

Het patroon is inclusief het uitneembare boekje met het gedicht te koop voor 9,95 bij quilt(web) winkels en ateliers. Kijk op de website van het Klossie om te kijken of het ook in jouw quiltwinkel wordt verkocht, klik hier

Geen opmerkingen: