Mijn lijst met blogs

zondag 13 oktober 2013

Weekendje weg HaarlemWe waren dit weekend met mijn familie weg, heerlijk in een hotel, in de buurt van Haarlem. Ook al was het erg nat, vooral zaterdag was een prima dag. De meiden hebben heerlijk geshopt, leuke kleding gekocht. Wat heeft Haarlem een prachtige markt met heerlijke producten. In de Bavo was een koor aan het zingen, helemaal goed!

Waar ik mij wel over kan opwinden is dat er in het hotel (ik zal de naam niet noemen) aan alle kanten meer geld uit je zak te kloppen dan vooraf wordt gesuggereerd. Eerst lees je een boekje met arrangementen voor weekendjes weg. De prijs staat je aan en je gaat naar de website. Wat vreemd, in het boekje, met arrangementen tot en met oktober, staat een arrangement dat niet te vinden is op de site. Dan maar bellen en wat blijkt dan ben je net een stuk duurder uit. Dan maar telefonisch regelen en dat lukte voor de prijs uit het boekje. Wel vreemd, een 3 persoonskamer ( voor oma, gezellig met 2 kleindochters ) kon ik daar niet boeken, weer duurder uit natuurlijk want oma moest een kamer apart. Komen we in het hotel, en zijn 2 van de 5 kamers standaard 3 persoonskamers. Met de receptie was dit na aandringen wel te regelen.
Bij vertrek wordt je op de rekening gewoon weer teruggepakt door allemaal kleinigheden ( een bakje extra friet, een broodje bij de soep, een karafje water bij het eten en extra mayonaise waar niemand om vroeg en 5x reserveringskosten in plaats van 1x) Om de sfeer niet te verpesten zijn we nietover alles in discussie gegaan, maar katerig is het wel!

Gelukkig was het onderling een heel leuk weekend en kunnen we allemaal, vooral oma terugkijken op een mooie familieherinnering.

5 opmerkingen:

baukje zei

Ik zou de naam van het hotel maar gewoon noemen hoor. Wat een afzetterij!!!!!!!!

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Ja deze ervaringen hebben wij ook vaak. heel vervelend want je denkt even leuk, goedkoop weg te kunnen maar dat valt dan weer zo tegen.
gelukkig hebben jullie het fijn gehad en dat is belangrijk om op terug te zien.
groetjes
Wietske

martine zei

Hier winkelde ik ook vaak met de meiden.Leuke stad.

Bernadette van gils zei

fijn dat je ondanks de strubbelingen in het hotel toch een geweldig weekend hebt gehad.
En van mij mag de naam van het hotel met hoofdletters genoemd worden zodat niemand er meer heen gaat
groetjes
Bernadette

Willy zei

Haarlem lijkt me prachtig, staat ook nog op mijn wensenlijstje om te bezoeken. Dat hotel bezoek je nooit weer. Die krijgt dus de koude douche van jou.