Mijn lijst met blogs

zaterdag 19 oktober 2013

Herfstaanbieding met jellyrollenTot 1 november zijn de Moda jellyrollen in de aanbieding.  Bestel je er één, dan betaal de gewone prijs. Op elke rol die je meer bestelt ontvang je 10 euro korting! Je kunt kiezen uit het hele assortiment Moda rollen, elke combinatie is mogelijk. Als extra service wordt bij het bestellen van meerdere rollen voor het lage tarief (2,40), je bestelling opgestuurd met pakketpost, de rollen worden dus niet uit elkaar gehaald om in envelop verstuurd te worden.

Hoe gaat het in zijn werk? Je doet je bestelling via de webwinkel, bij je bestelling mogen ook nog andere artikelen besteld worden. Op de bestelling is de prijs zonder korting te zien. Wanneer ik in een bestelling minimaal 2 Moda jellyrollen zie, ontvang je een bevestigingsmail van mij met de gereduceerde prijs. Je bestelling wordt dan met pakketpost opgestuurd.

Er is keuze uit 17 verschillende jellyrollen van Moda, (deze aanbieding geldt niet voor de Sushi rollen), klik hier


Gisteren was het heel leuk bij de Almense Hexagon. Er waren 32 dames voor de workshop gekomen en een heleboel mensen een kijkje kwamen nemen. Bij de winkeltjes is lekker geshopt en Jopies Dromenquilt heeft met een loterij en verkoop 229 euro opgehaald voor het versturen van de dekentjes, goed voor 30 blije gezichtjes!

Kortom, misschien wel voor herhaling vatbaar ???


2 opmerkingen:

Unknown zei

Zeker voor herhaling vatbaar, we hebben het erg naar onze zin gehad en erg gelachen en kennisgemaakt met allemaal leuke dames en natuurlijk met jou en Simone.
Groetjes,
Linda

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Ach wat leuk allemaal, en wat een hoop gezelligheid!!!
Ik zal mijn juf in Helmond eens even tippen over de jellyrols, zij gebruikt ze veel.
groetjes
Wietske