Mijn lijst met blogs

zaterdag 7 juli 2012

Stil in huis

Het is stil in huis! Onze kinderen zijn beiden op kamp. Zoals je dat vooral in de jaren 80 zag bestaat dat hier nog in ons kleine dorp (1250 inwoners). Om dat de kinderen na de basisschool allemaal naar verschillende VO scholen gaan organiseren ze hier voor klas 1 en 2 club en voor klas 3 en 4 tussenclub. Door het jaar heen wordt er van alles georganiseerd en elk jaar is er in de eerste week van de zomervakantie een kamp. Altijd gaan onze kinderen mee, ze vinden het heel erg leuk. Nu zit onze jongste in de tussenclub en de oudste in de leiding van club.

Nu is het wel erg stil thuis, ik ga maar eens op pad met de hond en daarna....? Nou OK dan, dan ga ik maar quilten, je moet toch wat doen  ;-)


Om er toch een leuk fotootje bij te zetten doe ik er één bij van een vlinderquilt. Het quiltje heb ik niet meer, deze heb ik weggegeven als droomdeken. Ook zin om eens een droomdekentje te maken? Meer informatie staat op de website,  klik hier

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoop dat je je draai kan vinden , als het ineens zo stil is wil je vaak veel doen maar komt er weinig uit je handen ;o) dat is mijn ervaring tenminste .....

Our Songline zei

Ha Marijke, hier is het ook stil. Laurens zit in Spanje en ik ga net als jij vandaag lekker wat quilten. Veel plezier, het is écht quiltweer.

Ineke zei

Toch ook wel eens lekker om in alle rust te handwerken? Mooie vlinderquilt!
Fijne zondag

Marguerite zei

Leeg in huis raar he!! Maar wat een mooie vlinderquilt.
Groetjes Marguerite

Ellie zei

Het zal net zo stil zijn als ze met schoolreisje zijn. De stilte klinkt dan anders dan als ze bij vriendjes spelen en je komt nergens toe. Je denkt lekker de tijd voor jezelf te hebben maar . . . . De oma's van nu hadden dat vroeger al en nu hun [schoon]dochters.
Groetjes,

Elly zei

Ja ik weet het nog van mijn dochters de stilte. Nu ze allebei op zichzelf wonen, wen je toch wel heel snel aan die stiltes hoor.