Mijn lijst met blogs

woensdag 13 maart 2019

Klossie 7 Bric-à-Brac is uit!


Het was weer een enorme klus en vooral Lisa, wat heb je het weer mooi gemaakt!

Aan deze romantische uitgave werd meegewerkt door Monique Storms van Quiltshop Leur. Er staat een interview in over haar en haar winkel in Ettenleur en zij heeft het patroon van het quiltje ‘Puur’ voor het Klossie verzorgd.

Carmen Tárdez García van Stitchers Inn heeft speciaal voor dit thema een quiltje ontworpen dat zij ‘Bric-à-Brac’ heeft genoemd.

Hanneke Kwakkenbos van Quiltshop Vlijtig Liesje heeft het quiltje op de voorkant van dit deel ontworpen en een duidelijke beschrijving gegeven voor het printen van foto’s op stof, leuk wanneer je een heel persoonlijke quilt wilt maken of een mooi quiltlabel.

Bestellen kan vanaf nu, (klik hier), we starten het verzenden op maandag 18 maart.

Woon je in de buurt, op dinsdagmiddag of op afspraak kun je ook het in het atelier ophalen (van Wassenaerlaan 4 in Almen) Is er nog vraag naar andere delen, alle delen zijn nog op voorraad.

En heb je zin in de Klossie verwendag op 30 maart in Almen, er zijn nog plaatsen beschikbaar! In de goodiebag krijg je dan de nieuwste Klossie of één van de andere delen gratis mee. Meer info over deze dag, (klik hier).

Veel leesplezier, groetjes Marijke

Geen opmerkingen: