Mijn lijst met blogs

zondag 7 augustus 2016

Klossie KerstWat een hectische dag was het vandaag! Het Klossie deel 2, met Kerst als thema is vrijdag bezorgd, de hele gang staat vol. 60 dozen Klossies en 5 dozen met kaartensetjes. Vandaag ben ik begonnen met het verzenden. Eerst de winkels die al iets eerder bericht hadden gekregen en sinds vanmorgen ook vis de website van het Klossie. We hebben het niet voor niets gedaan, gelukkig is er heel veel belangstelling voor en stroomden de bestellingen binnen.

Deel 2 heeft als thema Kerst. Het is een tijdschrift om even mee weg te dromen en inspiratie mee op te doen. Met interviews, handige weetjes, patronen en stap voor stap uitleg van technieken.

Er staat een patroon in van een 8 pointed sterrenquilt met prairypointrand, een driehoekjesquilt van charmpacks, een stitchery patroon van een engel, de yoyo kerstboom, veel interviews met oa “de Snoise Naaldjes”, Quilt-it&Dotty en nog veel meer.

Iedereen die deel 2 bestelt ontvangt een gratis kaartensetje met 4 kaarten ter waarde van 2,25! Extra kaartensetjes zijn ook los bij te bestellen.

Ook interesse in de Klossies? Hier kun je ze vinden.4 opmerkingen:

BezigeBijMirjam zei

Gefeliciteerd met jullie tweede Klossie. Ik denk dat Willeke, Fat Quarters, ze ook weer heeft besteld. Dan koop ik er één bij haar. Succes met de verzendingen!

Dientje zei

Kan niet wachten tot die door de bus valt.
Gr. Dientje

Kiekplaotiesenzo zei

oh heerlijk is de tweede Klossie nu verschenen !!!
Ik ga 'm halen bij Quiltproof in Oosterhesselen hier dichtbij.
groet Diny

Bed, breakfast en quilts zei

Wat is tie weer leuk!!!