Mijn lijst met blogs

vrijdag 1 april 2016

Wie weet iets leuks voor in het Klossie ?Lieve blogsters,

Ondanks dat we de nasleep van het succes van het eerste deel nog niet helemaal te boven zijn, zijn we al weer druk bezig met het tweede deel van Het Klossie, en daarbij hebben we jullie hulp nodig! Wij zijn namelijk druk opzoek naar mensen die een bijzonder verhaal te vertellen hebben, want die willen wij graag interviewen! Wij zoeken:

  • Een bijzondere quiltgroep, die net zoals de Ferknipte Froulju uit het eerste deel, graag willen vertellen over hoe zij elkaar hebben leren kennen, wat ze samen doen en wat ze samen hebben meegemaakt!

  • Iemand met een bijzondere of mooie quiltwerkplek waar zij het liefst de hele dag doorbrengt om te quilten en daar graag over wil vertellen!

  • Iemand die een bijzondere (kerst)quilt heeft gemaakt en graag over het proces van het maken en over de quilt wil vertellen

  • Andere leuke, gekke, inspirerende of bijzondere verhalen, waarvan jij vindt dat ze een plekje horen te krijgen in Het Klossie

  • Daarnaast zoeken we voor onze Ditjes en Datjes grappige feitjes, handige trucjes of andere leuke weetjes die gedeeld moeten worden met de rest van quiltend Nederland!


Ben jij iemand die wij zoeken, of ken jij zo iemand, mail dan naar info@hetklossie.nl en wie weet nemen wij contact met je op!

Liefs, Marijke

1 opmerking:

bep zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.