Mijn lijst met blogs

zaterdag 13 februari 2016

Doe eens gek, een LOTERIJ op Valentijnsdag !!!Straks komen dochters en lieve neef mij helpen, oa met deze lekkere snoepjes (candy's) verpakken.
Dat wordt een gezellig dagje!

LOTERIJTJE!
Wil je kans maken op een verrassingsenvelopje met een paar candy's?
Wanneer je een berichtje op mijn blog achterlaat en vertelt wat jouw dag vandaag tot een gezellige dag maakt, doe je vanzelf mee aan een miniloterij.
Morgen maak ik de winnares bekend op mijn blog!

Let niet op de datum boven dit blog ( ws de tijd uit de VS ;-) ?
Het gaat over vandaag, 14 februari! Op maandag 15 febr. maak ik de winnares bekend


16 opmerkingen:

BezigeBijMirjam zei

Leuke aktie van jou Marijke!
Gisteren had ik een heerlijk dagje bij dochter en schoonzoon. Geknuffeld met de kleinkinderen en met ons kleinzoontje heerlijk 3 uur gewandeld.
Vandaag wordt ook weer gezellig! Eerst wat kokkerellen, een andere hobby van mij, en dan komen eind van de middag 5 vrienden. Onder het genot van een hapje en een drankje laten we dan een selectie van foto's zien van onze laatste vakantiereis. Gezellig!
Dit weekend wordt er dus niet gequilt. Soms komt dat zo uit. Misschien vanmiddag nog even iets aan een Dear Jane blokje.
Ik wens jou ook een gezellige zondag, Marijke!

Unknown zei

Vandaag heerlijk genieten van onze oudste kleinzoons logeerpartij. En vanavond.verder met even ufo die toch eindelijk af moet, ruimte makend voor iets nieuws. Even perfecte dag ervan maken dus.
Groet Margreet Havinga

ester zei

Wat vandaag voor mij een gezellige dag maakt is niet zo heel moeilijk: oudste zoon wil graag leren quilten op de naaimachine en dat gaan we dus vandaag doen. Kan ik toch met mijn hobby bezig ondanks dat ik dat zelf even niet kan na geopereerd te zijn aan mijn hand.

Groet,
Ester

Tineke zei

Vandaag een lekker rustig dagje, de griep wil niet echt verdwijnen, wel ga ik een beetje quilten aan een top die al lang klaar ligt. Ik ben een paar jaar geleden begonnen met quilten en heb bij jouw mijn eerste boek en een jelly=roll gekocht, die top was snel klaar, maar het even geduurd voordat ik wist wat voor achterkant ik wilde, enfin, na een paar affo's, weet ik nu hoe ik wil quilten en de eerste draadjes zijn inmiddels gedaan,
Groetjes Tineke

Kleine Vingers zei

Genieten van de vogeltjes in de tuin die terwijl het sneeuwt steeds naar de voerplekken komen en binnen heerlijk met een muziekje achter de naaimachine de blokjes voor de rand van een quilt naaien. Heerlijk zo'n rustige dag.

Dientje zei

Net terug van een uur wandelen met Dientje, regenboogkleuren aan, cape van Zweeds merk aan, geen mens op straat. Nu een lekker kopje koffie. Na het stofzuigrondje nestel ik mij op mijn plekje en ga mijn Fleurtje afmaken (de top), stukje quilten, blokje van de Challenge maken, genieten van het boek van Willyne Hamerstein (had gisteren een workshop van haar), heerlijk.
Veel plezier met je werkzaamheden en gezelschap. Fijne zondag en happy Valentijn. Groet, Dientje

Birgitte aka Bietje zei

Leuk, dan beschrijf ik vandaag (14-02), die nog in het verschiet is.
Valentijnsdag, eerst hubbie verrassen met een lekkere, dampende kop hazelnootkoffie, zien favoriet. Gewoon lekker op bed. Kunnen we nog wat kletsen onder de warme deken. Vanmiddag viert schoonzus haar verjaardag. Heerlijk om de familie bij elkaar te zien. En ook haar familie, want die raken nooit uitgekletst. Ik zit al te genieten van de voorpret.
Vanavond staat nog leeg, wél blijven we gezellig met ons tweetjes thuis. Misschien heb ik tijd om even wat te borduren, of aan mijn lapjes te werken. Of misschien wordt het gewoon een spelletje Carcassonne.
En dan morgen.....
.... dan word ik weer een jaartje ouder. DH wil er op uit, maar de verrassing is nog, waar naar toe.

Mieke van Minnen-Kanis zei

En dan als verrassing, op valantijnsdag wakker worden, de gordijnen open doen en buiten een witte wereld zien. Geniet van je dag, wij gaan gezellig koffie drinken bij onze moeders...
Groetjes Mieke van Minnen-Kanis

Maija zei

Het sneeuw hier en de verwarming staat aan. Op tafel staat koffie met eigen gebakken appeltaart. Naast mij mijn lief met zijn gitaar. Hij maakt "huiswerk" voor de bandavond volgende week. En ik? Ik heb mijn quilt die nog laaang niet af is maar zooo mooi word (vind ik ,blij mee) fijne zondag allemaal. Groetjes, maija

Unknown zei

Vandaag heerijk verder quilten aan mijn white-on-white; gebruik makend van de quiltlessen van Alexia Rossfelder! Oefening baart kunst!

Annie Kingma zei

Zondag vandaag, en altijd komen er wel kinderen en kleinkinderen op de koffie of even langs. vanmorgen jongste dochter man en kleindochters. Net een lekker middag maaltje genuttigd. Manlief rust even, en dan naar de verjaardag van kleinzoon Andries die vandaag 18 jaar word.
Zo nog even een quiltblokje voorbereiden.
Alles wat ik graag doe. Veel om blij van te worden en zijn. Tel je zegeningen
Groetnis Annie

klazienshandwerk zei

Lekker rustig aan op zondag, wat lezen, blogs lezen en vanmiddag het wekelijkse bezoekje van mijn ouders (87 en 84 jaar)!

Rian zei

Mijn gezellige dag vandaag: verrast worden door een dochter die voor allemaal een lekkere koek en wat hartsnoepjes ingepakt heeft, omdat het valentijnsdag is.

Vanmiddag samen met mijn zus naar mijn tante, de zus van mijn moeder. 4 jaar geleden overleed mijn moeder onverwachts. Als kind logeerden we er heel vaak, ze lijkt in heel veel dingen op mijn moeder.
Wat is het dan fijn dat we vandaag haar 89-ste verjaardag mogen vieren. Ondanks de hulp van haar dochter, liep ze ook zelf nog thee, taartjes en anders lekkers uit te delen.

Twee mooie genietmomenten van vandaag en ik hoop van harte dat ze volgende jaar haar 90-ste verjaardag ook mag vieren.

ivoorwit.blogspot.com zei

We begonnen gisteravond al met een heerlijk etentje.
Genieten nu dus na. Het restaurant was al helemaal in stemming. Rode ballonnen, rode rozen, rozenblaadjes op tafel en vriendelijke bediening.
Nu een lekker rustig dagje met de laptop en een kopje koffie en een wijntje bij de open haard. En zoonlief die nog even langs komt. Straks brouwen zelf nog iets lekkers en dan buiten een klein wit laagje sneeuw. Kan niet beter toch?
Fijne dag, groetjes, Thea

katrien zei

Een rustig dagje vandaag,wat patchen en wat breiwerk.Geen weer om buiten te komen,regen en wind hier.

Saskia zei

Vandaag heerlijk aan het patchen geweest met de Irish circles en met onze sledehond lekker door de sneeuw gebanjerd! Hopelijk komt er vannacht nog een laagje bij.