Mijn lijst met blogs

woensdag 9 mei 2012

vrijwilliger gezocht voor het maken van een droomdekentje

Regelmatig benaderen mensen mij met het verzoek een quilt te maken voor bij voorbeeld een huwelijk of andere reden. In uitzonderlijke gevallen wil ik dat wel eens doen, maar momenteel ontbreekt het mij aan tijd hiervoor. Omdat ik dit wel een heel speciaal verzoek vond dacht ik, laat ik eens kijken of één van de bloggers dit wil doen.

Het gaat om een jongetje dat toen hij 3 maanden oud was is zijn moeder verloor. Na deze verdrietige gebeurtenis bleven vader en zoon samen achter.Bij het opruimen vond de vader deze stoffen van Fiep Westendorp, deze had de moeder verzameld om er dekentje van te maken. Als herinnering aan haar, wil hij graag van deze door haar uitgezochte stoffen een quilt laten maken. Op de foto zijn de stoffen te zien die zij had verzameld. Uit de gele stof mogen de afbeeldingen geknipt worden om in de quilt te gebruiken. De vader zoekt nu iemand die dit voor hem wil maken, als herinnering aan zijn vrouw.

Wie heeft ervaring met het maken van een droomdekentje voor op het bed van het jongetje en wil dit in overleg met de wensen van de vader maken? Aanmelden kan via een email naar mij.

5 opmerkingen:

Francis Paul zei

ik maak (bijna) alleen maar droomdekentjes, ik zou het super vinden om voor dit jongetje een dekentje te maken!!!

Atelier Hartendief zei

Super !!!!
ik neem contact met je op
Groetjes Marijke

Ellie zei

Veel succes Francis! Mooi werk dat je doet. Wat een verschrikkelijke gebeurtenis.
Groetjes,

Unknown zei

Wat fijn dat je al iemand hebt gevonden!

Groetjes Anita

Francis Paul zei

Marijke, Eefje komt zaterdag de quilt ophalen die ik heb gemaakt! en ook nog een klein wandkleedje en twee kussenhoezen.

groeten, Francis