Mijn lijst met blogs

vrijdag 6 januari 2012

De laatste pakketjes maken voor "Bless this Home"


Wat een klus! Gisteren heeft mijn dochter mij geholpen met de laatste pakketjes te maken voor het blok van de maand project. Wat een klus is dat, voor 60 ! deelneemsters een pakketje maken met van alle stofjes de juiste maat stofjes,de beschrijving en patroon erbij.... maar wat leuk dat straks bij al die quiltsters de quilt tevoorschijn komt. In mijn atelier hangt de quilt al, maar voor velen is het toch nog een verrassing hoe de quilt er uit gaat zien. Het laatste, middelste blok is natuurlijk de "knaller"!Vandaag heb ik de 100 meter tussenvulling en 8 rollen van 15 meter quiltstof voor de sashings en achterkantstof versneden. Nou, dat geeft ruimte in het atelier!

Nooit had ik gedacht dat het zo'n succes zou worden, erg leuk dat er zoveel enthousiastme voor is. Een volgend project is al weer in voorbereiding, daar zal ik jullie van op de hoogte houden.

Voor diegenen die alsnog met dit "Bless this home"project willen meedoen, het kan nog hoor! De eerste 5 pakketjes ontvangen jullie in één keer, de anderen wanneer er weer een nieuw blok verstuurd wordt.

3 opmerkingen:

Terray zei

Het laatste, middelste blok moet een knaller worden....???? Tot nu toe vind ik nog elke blok een knaller!!
Gisteren viel blok 5 alweer op de deurmat, helaas ben ik nog maar bezig met blok 2, maar alleen al kijken naar de blokken die ik nog ga maken wordt ik al heel blij van!

Groetjes
Tertia

Liesbeth Wessels zei

Wat leuk dat er zo veel belangstelling is. Een topper dus. groeten van liesbeth

Carin zei

Hier is het ook weer goed aangekomen !!