Mijn lijst met blogs

woensdag 29 maart 2017

Ik hou van Holland



Regeren is vooruitzien!
Met het Klossie kijken we ook vooruit! We hebben een hele leuke dag gepland in de zomer, een Klossie-verwendag.
We moeten dit wel een beetje vooruit bedenken want het is net na de grote vakantie.

Het wordt een geheel verzorgde dag inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch, waar je een leuke workshop kunt volgen (met iets uit het Klossie deel 4), kunt winkelen bij het Hartendief winkeltje en ook nog eens met een hele leuke goodiebag naar huis gaat met onder andere het Klossie deel 4 !
Kom je op deze dag dan heb je de primeur, het Klossie deel 4 is vanaf 1 september verkrijgbaar in de quiltwinkels.

Heb je zin om hier naar toe te gaan?
Geef je dan snel op want het aantal plaatsen is beperkt
Meer info, klik hier


woensdag 8 maart 2017

Hartendief lentedag



Een heerlijk dagje quilten! Neem de quilt mee waaraan je thuis ook aan het quilten bent en inspireer jezelf en anderen. Heb je toch zin in iets nieuws, dan heb ik vast nog wel wat leuks om te doen!

We beginnen om 10 uur met koffie met wat lekkers erbij. Tussen de middag zorg ik voor een lunch met lekker belegde broodjes en ’s middags thee met wat lekkers. Rond 15.30 uur ronden we de dag af en ga je naar huis met een goodiebag met een “stoffige” verrassing. Kosten voor deze verwendag zijn 35 euro.


Wil je zo’n leuke dag met je eigen quiltgroep? Neem dan contact met mij op, dan organiseren we een aparte dag voor jullie quiltgroep. Wil je dat ik een workshop voor jullie regel inclusief materiaal? Dat kan ook, de kosten worden dan wel wat hoger.

Meer informatie, klik hier

zaterdag 4 maart 2017

Heel veel; kleurtjes


Vanmorgen heb ik stofjes uit mijn bakken verzameld en gefotografeerd voor de webwinkel. Het zijn leuke combinaties geworden, op de handwerkbeurs had ik er ook een heleboel bij mij. Leuke kleine lapjes om overal in te verwerken.

De stofjes zijn gevouwen en met label verpakt door de medewerkers die bij onze Super werken, het winkeltje bij ons op de hoek. Ze hebben het heel netjes gedaan! Er is ook iemand bij die net als wij graag lapjes aait ;-)

De setjes zijn in de webwinkel gezet, kijk hier









woensdag 1 maart 2017

Uitslag Klossie loterij !



Lisa heeft geloot en er zijn 3 winnaressen getrokken onder alle delers van ons facebookberichtje over Klossie 3 met thema Harten. Zij mogen voor het gewonnen bedrag wat moois uitzoeken op de website van atelier Hartendief. Van de bestelling wordt het gewonnen bedrag afgetrokken.

25 euro is gewonnen door Anita Cools-Peijen
15 euro is gewonnen door Marjolein Claessen en Christine van Delden.

Van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs!

Naar de website, klik hier